SMTP Server Kurma ve Toplu E-Mail
1 sayfadaki 1 sayfası
SMTP Server Kurma ve Toplu E-Mail
SMTP Server Kurma ve Toplu E-Mail!
Öncelikle uzun zamandır uğraştığım bi konuyu sizlere sunmak istedim. Öncelikle Windowsumuza SMTP Server Kurucaz ve bu local serverı kullanarak Toplu e-mail göndericez. Öncelikle Serverımızı KuraLım.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ÖnceLikle Elimizde bir windows CD si olması gerekiyor.
- Windows Cdsini Takın
- Başlat
- Denetim masası
- Program ekle veya kaldır
- Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır
- IIS (İnternet İnformation Services ) İşaretliyoruz Ve ayrıntılara tıklayıp tüm seçeneklerin işaretli olduğundan emin oluyoruz.
- Kurulumu gerçekleştriyoruz.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Serverımız Hazır gibi Şimdi Bir KaÇ ayar YapaLım?
- Başlat
- Denetim Masası
- Yönetimsel Araçlar
- Internet Information Services (IIS )
- Bilgisayar isminizin yanındaki + ya tıklayın
- Varsayılan SMTP Sanal Sunucusu üsütnde sağ tıklayıp özellikler diyin
Şimdi ayar yapmaya baŞlayalım..
[ LOGLAR ]
- Eğer Log Tutmak istiyorsanız Oturum Açmayı etkinleştir seçeneğini aktif edin ( Çok fazla mail yollıycaksanız tavsiye etmem )
- Logu aktif ederseniz Özellikler diyip en fazla 5 Mb olarak belirleyin.
[GÜVENLİK]
- Erişime gelin
- Bağlantıya tıklayın
- Yalnızca aşağıdaki listeyi seçin
- Ekle diyip 127.0.0.1 ip adresini yazın
- Tamam diyin
- Aynı işlemi Geçiş Sekmesinede uygulayın
Tüm İşlemleri Onaylayıp Çıkın
Artık Serverınız hazır.
Şimdi Toplu mail gödermek için bir programa ihtiyacınız var. ben GroupMail 5 veya AMS yi öneriyorum. Programları edindkten sonra gönderim seçeneği eğer birden fazla ise SMTP yi seçiyorsunuz ve adres kısmına 127.0.0.1 yazıyorusunuz. Daha sonra Maillarınız adreslerine ulaşıyor.
Group Mail 5 ın Ücretsiz deneme Sürümü
İndirmek İçin Tıkla
http://www.group-mail.com/asp/common/redirect.asp?r=106&u=2
Not1: Maillar Junk Klasörüne Düşebilir ama sonuçta iletilio
Not2: Bir defada 100 adetten fazla e-mail yollayamazsınız.
Öncelikle uzun zamandır uğraştığım bi konuyu sizlere sunmak istedim. Öncelikle Windowsumuza SMTP Server Kurucaz ve bu local serverı kullanarak Toplu e-mail göndericez. Öncelikle Serverımızı KuraLım.
ÖnceLikle Elimizde bir windows CD si olması gerekiyor.
- Windows Cdsini Takın
- Başlat
- Denetim masası
- Program ekle veya kaldır
- Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır
- IIS (İnternet İnformation Services ) İşaretliyoruz Ve ayrıntılara tıklayıp tüm seçeneklerin işaretli olduğundan emin oluyoruz.
- Kurulumu gerçekleştriyoruz.
Serverımız Hazır gibi Şimdi Bir KaÇ ayar YapaLım?
- Başlat
- Denetim Masası
- Yönetimsel Araçlar
- Internet Information Services (IIS )
- Bilgisayar isminizin yanındaki + ya tıklayın
- Varsayılan SMTP Sanal Sunucusu üsütnde sağ tıklayıp özellikler diyin
Şimdi ayar yapmaya baŞlayalım..
[ LOGLAR ]
- Eğer Log Tutmak istiyorsanız Oturum Açmayı etkinleştir seçeneğini aktif edin ( Çok fazla mail yollıycaksanız tavsiye etmem )
- Logu aktif ederseniz Özellikler diyip en fazla 5 Mb olarak belirleyin.
[GÜVENLİK]
- Erişime gelin
- Bağlantıya tıklayın
- Yalnızca aşağıdaki listeyi seçin
- Ekle diyip 127.0.0.1 ip adresini yazın
- Tamam diyin
- Aynı işlemi Geçiş Sekmesinede uygulayın
Tüm İşlemleri Onaylayıp Çıkın
Artık Serverınız hazır.
Şimdi Toplu mail gödermek için bir programa ihtiyacınız var. ben GroupMail 5 veya AMS yi öneriyorum. Programları edindkten sonra gönderim seçeneği eğer birden fazla ise SMTP yi seçiyorsunuz ve adres kısmına 127.0.0.1 yazıyorusunuz. Daha sonra Maillarınız adreslerine ulaşıyor.
Group Mail 5 ın Ücretsiz deneme Sürümü
İndirmek İçin Tıkla
http://www.group-mail.com/asp/common/redirect.asp?r=106&u=2
Not1: Maillar Junk Klasörüne Düşebilir ama sonuçta iletilio
Not2: Bir defada 100 adetten fazla e-mail yollayamazsınız.
1 sayfadaki 1 sayfası